Skip to content ↓

The School Day

All Year Groups follow the same timings. Please see below:

8:40 - 8:50 Registration (10 mins)
8:50 - 9:50 Lesson One (60 mins)
9:50 - 10:50 Lesson Two (60 mins)
10:50 - 11:10 Break (20 mins)
11:10 - 12:10 Lesson Three (60 mins)
12:10 - 12:45 Lunch (35 mins)
12:45 - 13:45 Lesson Four (60 mins)
13:45 - 14:45 Lesson Five (60 mins)